Customs

Alle sneakers worden volledig met de hand gecustomized en naar uw wensen gemaakt. Wij streven continue naar een unieke sneaker in combinatie met hoge kwaliteit.

Custom sneakers op aanvraag

U kunt bij ons de sneaker samenstellen naar uw eigen voorkeur. Wij kunnen in overleg met u een ontwerp maken of u kunt zelf een ontwerp aanleveren, wij zullen dan met u overleggen wat de mogelijkheden zijn en wat het uiteindelijke resultaat moet worden. Daarbij heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit meer dan 80 kleuren. Het is ook mogelijk om custom sneakers te laten maken voor uw bedrijf (denk aan logo’s etc), bruiloft of andere speciale gelegenheden. Ook kunt u inspiratie op doen via onze Instagram.

Afgewerkt tot in detail

Alleen de beste materialen zijn goed voor onze sneakers. Daarom gebruiken wij Tarrago leerverf om de sneakers te customizen. Ook is het mogelijk om met verschillende leer materialen te werken en zelfs te borduren op de customs, denk hier bij aan initialen of logo’s. Met jarenlange ervaring is bij ons elke custom uniek en hoogwaardig afgewerkt.

Bespoke Sneakers

Sinds kort is het ook mogelijk om bij ons een handgemaakte sneaker te laten maken. Deze worden volledig met de hand gemaakt met de mooiste materialen. Hiervoor hebben wij een cursus bij Vijz Bespokes gevolgd en al voor verschillende klanten mogen realiseren. Voor deze optie dient u in de winkel het ontwerp en de materialen te bespreken en de prijzen zijn vanaf €750 incl. donor, de modellen die wij maken zijn met name de AirMax 1, Air Jordan 1 en Dunks maar andere modellen zijn bespreekbaar.