WAT DOEN WIJ

Altijd Uniek

Al onze sneakers worden volledig met de hand gecustomized en naar uw wensen gemaakt. Wij streven continue naar een unieke sneaker in combinatie met hoge kwaliteit.

Sneakers Op Aanvraag

U kunt bij ons de sneaker samenstellen naar uw eigen voorkeur. Daarbij heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit meer dan 80 kleuren. In overleg word besproken wat het uiteindelijke resultaat moet worden. Ook kunt u inspiratie op doen op onze website hier staan al een aantal voorbeelden en Customs op. Daarnaast kunt u ook eens een kijkje nemen op onze Instagram (@fawlcustoms).

Afgewerkt Tot In Detail

Alleen de beste materialen zijn goed voor onze sneakers. Daarom gebruiken wij Angelus leerverf om de sneakers te customizen. Deze Amerikaanse fabrikant levert al meer dan 100 jaar hoogwaardige leerverf. Met meer dan 5 jaar ervaring is bij ons elke custom uniek en hoogwaardig afgewerkt.

Onze Eigen Shop

Sinds kort hebben we een shop geopend in het hartje van Breda. Hier verkopen we onze customs maar ook cleaning producten, streetwear accessoires, en ook vintage en heat sneakers. Tevens kun je ook hier langs komen voor het customizen en het cleanen van je sneakers (zie Cleaning).